+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Alpine MotoSafe TOUR - ( 1 ks )

Elérhetőség: Nem áll rendelkezésre
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 6 470 Ft ( 5 095 Ft áfa mentes ár )

Felhasználása

Valaha úgy érzi, mintha egy jó motorkerékpárút után még mindig az autópályán lenne? Ha vezetés után homok van a fülében, a belső fülében néhány sejt biztosan meghalt, és ez határozottan a halláskárosodást jelenti. Az Alpine MotoSafe segít elkerülni ezt a szűrőt, amely csak a káros aerodinamikai zajt szűri.

A biztonságos és törvényes határ, amelyre a hallás érhető, 80 decibel. A 80 decibel fölötti rendszeres zaj visszafordíthatatlanul halláskárosodáshoz vezet. A tesztelésből kiderült, hogy a sisak alatt lévő szélzaj többször is meghaladja ezt a határértéket, így még rövid utazás közben is a tudatosan ki van téve a kockázatnak:

Hallásvédelmi megoldások az Alpine-tól

A MotoSafe egy olyan mandzsetta, amely a lehető legjobban alkalmazkodik a füled alakjához, kézzel készített, és két részből áll: a fülbe és a szűrőbe belépő részből. Speciális szélzajszűrők vannak beépítve a szárnyakba, így a motor és a környező forgalom hangja jól hallható, és a hallás nem különálló.

A fül melegségének köszönhetően a fülcsatorna egy pillanatra alkalmazkodik a fülcsatorna alakjához, ami még hosszabb kopásidőt is biztosít.

A MotoSafe Race szűrő a gyors autópálya és az áramkör vezetése érdekében készült

A csomag tartalma

Pár MotoSafe versenyszűrők

Luxus utazási tok

Applikátor a skálán

UPOZORNENIE: