+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Szappan dió mosó zacskóval - ( 1 kg )

Elérhetőség: Nem áll rendelkezésre
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 4 215 Ft ( 3 320 Ft áfa mentes ár )
Mennyiség Kedvezmény
10 db És Több 5%
25 db És Több 10%

Megnevezés

Szappan dió , mosásra

Információk

A szappanmag az Indiából származó Sapindus mukorossi fa gyümölcse. Kb. 15 m magasra nő. Érett gyümölcsök - szappanok, barnás-arany színű. Forgás után a napon szárítják. Megtartják kissé ragacsos állagot. A dió magja értéktelen, a héjat mosásra használják, amely értékes természetes szaponint tartalmaz. Mosás közben a dióhéjból szaponin szabadul fel, amely hatékonyan tisztítja és fertőtleníti a ruhaneműt. Csomag tartalmaz kis táskát is.

Felhasználása

A szappan anya tökéletesen alkalmas minden mosási hőmérsékletre (30 ° - 90 ° C, beleértve a gyapjút és a selymet is). A frottír törülközők kellemesen bolyhosak lesznek még szöveti lágyító nélkül is. A dió ideális általában szennyezett (különösen színes) vászonhoz, és megóvja a színeket. Fehér vászon és foltok esetén egy evőkanál sót kell hozzáadni a foltokhoz! Körülbelül 50 mosáshoz 250 g mosóanyával elegendő. Kímélőek a bőrre, ideálisak allergiások számára, ökológiai mosáshoz, maguk a színek és textíliák szelíd, nagy tisztítóképességgel rendelkeznek. A dió semleges szaga van, mosás után a ruhanemű enyhén szaga. Hozzáadhat néhány csepp kedvenc illóolaját is az intenzívebb illatokhoz. Alkalmas szeptikus tartályhoz.

UPOZORNENIE: