Ponuka

Novinky

OZNAM
Kvôli obrovskému návalu objednávok sme pozastavili predaj strategických komodít do doby, kým dobehneme staré objednávky, tiež z dôvodu, že ľudia neustále volajú a znemožňujú nám tým prácu. Za pochopenie ďakujem a, keď ani toto opatrenie nepomôže vypne sa telefón, kým sa nevybavia všetky staré objednávky.

1 DOBIERKY SÚ POVOLENÉ LEN PLATOBNOU KARTOU U KURIERA ( DAJTE DO POZNÁMKY ZAPLATIM KARTOU A NEMUSÍME VOLAŤ )
2 PREVODY FUNGUJÚ ŠTANDARDNE
3. RESPIRÁTORY NEBUDÚ
4. NEPÍŠTE EMAILY A NEVOLAJTE KEDY SA VAŠA OBJEDNÁVKA VYBAVI ROBÍME ČO JE NAŠICH SILÁCH
5. Čím viac položiek v objednávke tým dlhšie trvá vybaviť, keď sa neustále dopĺňa a pod. Celý deň sa rieši len emaily a telefonáty a nestíhame robiť vaše objednávky.

Glyceryl stearát - SE ( 50 g )

Dostupnosť: Do 7 dní
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 1,69 € ( 1,41 € bez DPH )

Názov

Glyceryl stearát , Glycerinstearát SE , INCI: Glyceryl Stearate SE

Informácie

Glyceryl stearát je prírodný (samo-aniónový) emulgátor vyrobený z kokosového oleja, palmového oleja a palmojadrového oleja (je GMO free). Je vhodný aj na kombinovanie s inými emulgátormi. Ideálne pre výrobcov prírodných kozmetických výrobkov, zákazníkov Ecocert, Nature, BDHI.

Využitie

V kozmetike sa používa ako stabilizátor a emulgátor. Pokožku hydratuje, vyhladzuje a zjemňuje. Veľmi ľahko sa používa a vytvára krásne, hladké a smotanové krémy. Na výrobu krémov, pleťových vôd a gélov.

Špecifikácia

INCI: Glyceryl Stearate SE
PH: 6,8 - 8,2
Dávkovanie: 4 - 8%

Krajina pôvodu

Nemecko

Skladovanie

Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 4-25°C.

UPOZORNENIE: