Ponuka

Novinky

OZNAM
Kvôli obrovskému návalu objednávok sme pozastavili predaj strategických komodít do doby, kým dobehneme staré objednávky, tiež z dôvodu, že ľudia neustále volajú a znemožňujú nám tým prácu. Za pochopenie ďakujem a, keď ani toto opatrenie nepomôže vypne sa telefón, kým sa nevybavia všetky staré objednávky.

1 DOBIERKY SÚ POVOLENÉ LEN PLATOBNOU KARTOU U KURIERA ( DAJTE DO POZNÁMKY ZAPLATIM KARTOU A NEMUSÍME VOLAŤ )
2 PREVODY FUNGUJÚ ŠTANDARDNE
3. RESPIRÁTORY NEBUDÚ
4. NEPÍŠTE EMAILY A NEVOLAJTE KEDY SA VAŠA OBJEDNÁVKA VYBAVI ROBÍME ČO JE NAŠICH SILÁCH
5. Čím viac položiek v objednávke tým dlhšie trvá vybaviť, keď sa neustále dopĺňa a pod. Celý deň sa rieši len emaily a telefonáty a nestíhame robiť vaše objednávky.

Karnaubský vosk - 100 g

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 4,40 € ( 3,67 € bez DPH )

Názov

Karnaubský vosk , Brazílsky vosk , Palmový vosk

Informácie

Karnaubský vosk (Carnauba wax) sa získava z listov brazílskej palmy. Je bohatý na estery mastných kyselín, mastné kyseliny, kyseliny a uhlovodíky. Zvykne sa používať aj v kombinácii so včelím voskom. Je svetlo žltý s charakteristickou vôňou.

Využitie

Vosk možno použiť ako súčasť šampónov, kondicionérov, krémov, balzamov na pery, make up-u, opaľovacích prostriedkov a rúžov. Pokožku vyživuje, chráni a hydratuje. Má regeneračné účinky. Pôsobí ako emulgátor. Neobsahuje alergény a tak je vhodný pre všetky typy pleti. Na pokožke zanecháva ochranný film. Vlasy sú po jeho nanesení omnoho lesklejšie.  Je rozpustný pri 80 - 86 °C.
Pre svoju lesklosť sa používa vo voskoch na nábytok, v potravinárstve, kozmetike, kréme na topánky.

Skladovanie

Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: