Ponuka

Novinky

19.3.2019
Odteraz poštovné zadarmo nad 90 EUR za tovar do 40 kg balík.

11.2.2019
Zaviedli sme papierové tašky pri osobných odberoch, odteraz si môžete vybrať aj papierové ak nemáte radi plastové.

13.1.2019
Dáváme možnost ktorú postupne zaradíme aj do našej ponuky si vybrať kurierskú spoločnosť.
Pokial by ste mali výhradi posielať s GEIS vieme zabezpečiť aj s GLS prepravu. Stačí uviesť pri objednávke do poznámky, že prajete si posielať cez GLS.

31.5.2018
Akceptujeme emailové objednávky. Pri objednávke uviesť dodaciu adresu typ a množstvo tovaru a telefonický kontakt. Posielajte na obchod@pgchem.sk

1. Reklamácie:
posielajte na info@pgchem.sk predmet správy reklamácia. Následne kontaktujte nás telefonicky 0948 105 105. Aby sme vám spetne potvrdili, či sme prijali vašu reklamáciu. Obchodných podmienkách skontrolujte kategoriu reklamácie.

2. Zrušenie objednávky: posielajte emailom na obchod@pgchem.sk predmet správy zrusenie objednavky

3. Sťažnosť / Nespokojnosť:
ohláste prosím telefonicky na 0948 105 105 alebo mailom obchod@pgchem.sk

Parafínový vosk granule - ( 20 kg )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 65,00 € ( 54,17 € bez DPH )

Názov

Parafínový vosk

Oblasť použitia

Výroba sviečok, papierenský priemysel, textilný priemysel, náterové výrobky, pre impregnáciu a ochranu v chemickom priemysle a ďalších priemysloch

Informácie

Parafín je druh vosku pochádzajúci z ropy, ktorý sa vďaka svojmu unikátnemu zloženiu stal zaujímavou prísadóu v kozmetickom priemysle. Parafín je mimoriadne bohatý na minerálne látky, konkrétne železo, kremík a horčík. Taktiež je cenným zdrojom vitamínu E, ktorý často pridávajú do krémov pre zrelé ženy, pretože pomáha bojovať proti starnutiu pleti. Parafínový vosk má veľkú tepelnú kapacitu, dokáže teda absorbovať a ďalej si uchovať veľké množstvo tepla. Parafínová vaňa využíva zádržné tepelné kapacity parafínu v jednoduchom procese nazývanom tepelná výmena. Zatiaľ čo parafín mení skupenstvo, teplo je prevádzané do jadra postihnutej oblasti. Zároveň teplo z parafínu otvára póry a podporuje cirkuláciu živín v koži. Parafínové zábaly predstavujú procedúru, ktorá kombinuje zdravotné aj estetické účinky. Počas zábalu dochádza k predaniu tepla a účinných minerálovdo pokožky, zvyšuje sa jej prekrvenie, zmäkčuje a zvyšuje sa jej tonus. Medzi najobľúbenejšie patria parafínové zábaly rúk a nôh. Týmito pravidelnými parafínovými zábalmi sa docieli nielen spevnenie nechtov, krásnej jemnej hodvábnej pokožky, jej viditeľnému a okamžitému omladnutiu, ale dôjde k uvoľneniu drobných kĺbov, stuhnutého zápästia, ktoré sú následkom jednostrannej námahy napr. pri práci na počítači. Parafínový zábal prekrvuje pokožku, zmäkčuje stvrdnutú kožu, prehrieva svaly, uvoľňuje stuhnuté a bolestivé kĺby. Dostavuje sa vysoký a okamžitý kozmetický efekt - pokožka je zamatovo hebká. Po aplikácii teplého parafínu nastáva zvýšené prekrvenie pokožky a tým dochádza k urýchleniu látkovej výmeny.

Riešia problém ako je praskanie, vysúšanie, zádery. Zabráni
zhrubnutiu kože. Okamžite vracajú pokožke pružnosť a jemnosť.
Účinky:
- Naplní pokožku vitamínmi a olejmi
- Má blahodárny účinok na rast a pevnosť nechtov
- parafín na tvár - zvyšuje tonus pleti, hĺbkovo hydratuje, zjemňuje vrásky, pôsobí
omladzujúco. Zabráni zhrubnutiu kože. Okamžite vracajú pokožke pruznosť a jemnosť.
- zrýchli sa metabolizmus a regenerácia buniek.
- pravidelnymi zábalmi sa docieli aj spevnenie a celková zmena kvality nechtov.

Využitie

Pôsobí na intenzívnu regeneráciu pokožky. Je vhodný na namáhanú, popraskanú a vysušenú pokožku, zároveň môže byť ako doplnok ku kozmetickému ošetreniu ako preventívne zdravotné ošetrenie rúk. Parafín na ruky a nohy - je určený pre pokožku trpiacu vysychaním, praskaním a nedostatkom výživy.

Špecifikácie

EK číslo: 265-145-6
CAS číslo: 64742-43-4
Bo tuhnutia
(°C): 58,0-60,0
Penetrácia (pri 25
°C): max. 20 dmm
Obsah oleja
: max. 0,5%

Farba, Saybolt: min. 26

Obsah síry: max. 20 mg/kg

Zápach: max. 1

Popol, obsah: max. 0,05 %

Benzén: max. 0,5 mg/kg

Toluén: max. 1,00 mg/kg

Xylén: max. 1,00 mg/kg

UV stabilita: min. 15

Viskozita (pri 100°C): max. 5,8 mm2/s

Skladovanie

Odporúča sa skladovať pri teplote 15-25°C.

UPOZORNENIE: