+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

MSM por 500 g

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 5 570 Ft ( 4 385 Ft áfa mentes ár )

Név

MSM por

Informácie

A szerves kén, összetettebben a metil-szulfonil-metán (amelyből az MSM rövidítés is keletkezett) egy nemfémes ásványi anyag, amely gyakorlatilag az emberi szervezet minden sejtjében megtalálható. Ezért szinte minden testfunkcióhoz szükséges.
A biológiailag aktív kén a természetben minden szervezetben és növényben megtalálható, de mivel az emberi szervezet vizelettel választja ki, ezért koncentrált formában szükséges pótolni. Számos belső és külső tényező befolyásolja az MSM szintjét, de a kalcium és a foszfor után a kén a harmadik legfontosabb ásványi anyag az emberi szervezetben. Részt vesz a B csoportba tartozó vitaminok, a tiamin és a biotin szintézisében, valamint a hormonok megfelelő működésében és a glükóz elégetésében.
Egy bizonyos adag MSM-et például zöldségekben és gyümölcsökben fogyasztunk, de az MSM fehér por ideális kiegészítője a kiegyensúlyozott étrendnek mozgásszervi problémák esetén. Mivel a kén szükséges a szövetek felépítéséhez és táplálkozásához, jótékony hatással van a kötőszövetek, porcok, szalagok és inak egészségére, amellett, hogy pozitívan hat a szénhidrát-anyagcserére (szacharidok, cukrok).

Felhasználása

- táplálék-kiegészítő csontok, porcok és inak számára.

UPOZORNENIE: