Ponuka

Novinky

OZNAM
Kvôli obrovskému návalu objednávok sme pozastavili predaj strategických komodít do doby, kým dobehneme staré objednávky, tiež z dôvodu, že ľudia neustále volajú a znemožňujú nám tým prácu. Za pochopenie ďakujem a, keď ani toto opatrenie nepomôže vypne sa telefón, kým sa nevybavia všetky staré objednávky.

1 DOBIERKY SÚ POVOLENÉ LEN PLATOBNOU KARTOU U KURIERA ( DAJTE DO POZNÁMKY ZAPLATIM KARTOU A NEMUSÍME VOLAŤ )
2 PREVODY FUNGUJÚ ŠTANDARDNE
3. RESPIRÁTORY NEBUDÚ
4. NEPÍŠTE EMAILY A NEVOLAJTE KEDY SA VAŠA OBJEDNÁVKA VYBAVI ROBÍME ČO JE NAŠICH SILÁCH
5. Čím viac položiek v objednávke tým dlhšie trvá vybaviť, keď sa neustále dopĺňa a pod. Celý deň sa rieši len emaily a telefonáty a nestíhame robiť vaše objednávky.

Avokádový olej, prírodný - ( 1 l )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 23,00 € ( 19,17 € bez DPH )

Názov

Avokádový olej , Avokádo , Olej

Informácie

Avokádový olej sa získava čisto mechanickým lisovaním z buničiny zrelého avokáda. Avokádo je pôvodom z Mexika, ale teraz sa pestuje po celom svete. Hustý lisovaný olej je zelenej až červenohnedej farby. Pri izbovej teplote sa však môže vyskytnúť zakalenie alebo flokulácia, čo je pre tento olej normálny proces a nie degradáciou kvality.

Využitie

Používa sa na výrobu sprchových gélov, vody po opaľovaní alebo prípravkov na starostlivosť o vlasy. Je veľmi vhodný pre veľmi suchú a slnkom poškodenú pokožku, podporuje regeneráciu buniek.

Špecifikácie

INCI: Persea gratissima oil
Vzhľad / Zápach: nazelenalý až bledožltý / charakteristický
Teplota vzplanutia:> 200 ° C
Zmydelňovacie číslo: 187-197 mg KOH / g
Jódové číslo: 75 - 95
Zloženie mastných kyselín: kyselina olejová: 50,0 - 74,0%
Kyselina palmitová: 5,0 - 25,0%
Kvalita: konvenčná

Krajina pôvodu

USA / Južná Afrika

Skladovanie

Skladujte uzavreté v obale na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: