Ponuka

Novinky

Sodium Lauryl Sulfate - SLS ( 100 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 3,25 € ( 2,71 € bez DPH )

Názov

Sodium Lauryl Sulfate , Laurylsulfát sodný , SLS

Informácie

SLS je alkylsulfát na báze prirodzene nasýteného primárneho mastného alkoholu s priamym reťazcom, ktorý sa získava z kokosového oleja a oleja z palmových jadier. Produkt je schválený výrobkom Cosmos (ECOCERT a BDIH), vďaka čomu je ideálny pre vegány, organickú a prírodnú kozmetiku.

Využitie

Výrobok má pozoruhodné penové a čistiace vlastnosti, a preto sa odporúča na výrobu vlasových mydiel, šampónov, bômb do kúpeľa, čokolády do kúpeľa, do kúpeľa, sprchového gélu, čistiacich pleťových vôd a podobných prísad do kúpeľa.

 

Dávkovanie: Odporúčané dávkovanie 3 - 30% v závislosti od požadovaných penivých a čistiacich účinkov. Môže byť použitý vo vyšších koncentráciách pre perličkové kúpele. Len na vonkajšie použitie.

Špecifikácia

INCI: Sodium Lauryl Sulfate
Chemický názov: Sodium C12 sulfát mastných alkoholov
Vzhľad: veľmi jemné biele krémové perly
Hodnota pH: 8,5 - 10,5
Rozpustnosť vo vode: rozpustný
Rozpúšťadlo: hydrolát / destilovaná voda

Krajina pôvodu

UPOZORNENIE: