Ponuka

Novinky

OZNAM
Kvôli obrovskému návalu objednávok sme pozastavili predaj strategických komodít do doby, kým dobehneme staré objednávky, tiež z dôvodu, že ľudia neustále volajú a znemožňujú nám tým prácu. Za pochopenie ďakujem a, keď ani toto opatrenie nepomôže vypne sa telefón, kým sa nevybavia všetky staré objednávky.

1 DOBIERKY SÚ POVOLENÉ LEN PLATOBNOU KARTOU U KURIERA ( DAJTE DO POZNÁMKY ZAPLATIM KARTOU A NEMUSÍME VOLAŤ )
2 PREVODY FUNGUJÚ ŠTANDARDNE
3. RESPIRÁTORY NEBUDÚ
4. NEPÍŠTE EMAILY A NEVOLAJTE KEDY SA VAŠA OBJEDNÁVKA VYBAVI ROBÍME ČO JE NAŠICH SILÁCH
5. Čím viac položiek v objednávke tým dlhšie trvá vybaviť, keď sa neustále dopĺňa a pod. Celý deň sa rieši len emaily a telefonáty a nestíhame robiť vaše objednávky.

Bambucké maslo, prírodné - ( 500 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 13,00 € ( 10,83 € bez DPH )
Množstvo Zľava
5 ks a viac 10%

Názov

Bambucké maslo , prírodné

Informácie

Prírodné nerafinované bambucké maslo žltohnedej farby a miernej praženej vône. Obsahuje omnoho viac vitamínov a iných cenných látok ako biela, teda čistená forma. Získava sa z orechov vzácnych stromov Shea Tree, ktoré rastú v Afrike. Svojím zložením a šetrným spôsobom spracovania si bambucké maslo uchováva veľký podiel vitamínov, najmä vitamínu A, E a F. Okrem nich obsahuje aj prírodné liečivé vosky, vzácne rastlinné steroly, karotény, kyselinu škoricovú a nenasýtené mastné kyseliny.

Využitie

Bambucké maslo sa používa hlavne v kozmetike, v krémoch, emulziách, vlasových kondicionéroch pre suché a krehké vlasy. Používa sa tiež na masáž, ako prostriedok na opalovanie alebo v liečebných mastiach. Zvyšuje obranyschopnosť pokožky, udržuje ju pružnú a vláčnu, upokojuje a regeneruje pokožku postihnutú ekzémami, lupienkou a akné, chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi prostredia (mráz, vietor, slnko), zvyšuje odolnosť kože voči infekciám a chorobám, má protizápalové účinky, urýchľuje a uľahčuje hojenie popálenín a drobných odrenín, odporúča sa aj na ošetrenie jemnej detskej pokožky (napr. v oblasti plienok). Vytvára na koži ochranný filter, pritom neupcháva póry a pokožka môže voľne dýchať.

Špecifikácie

INCI meno: Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
CAS číslo: 194043-92-0
Index lomu (40°C): 1.455-1.470
Číslo kyslosti 1.5
Jódové číslo: 48-73
Bod topenia: 28-42°C

Krajina pôvodu

Sudán, Západná Afrika (Ghana, Nigéria, Mali)

Skladovanie

Uchovávajte v tesne uzavretej nádobe, na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: