Ponuka

Novinky

Včelí vosk žltý - ( 5 kg )

Dostupnosť: Nedostupné
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 144,24 € ( 120,20 € bez DPH )

Názov

Včelí vosk žltý 5 kg

Informácie

Včelí vosk je vedľajším produktom, ktorý vzniká pri výrobe medu. Využíva sa v kozmetike kde je žiadúce aj jemné žlté zafarbenie vosku. Obsahuje rôzne mastné kyseliny a je bohatý na veľké množstvo cenných látok.

Využitie

Používa sa ako prírodné zahusťovadlo kozmetických produktov, dodáva im pevnosť, tuhosť a lesk. Veľmi obľúbený pri výrobe balzamu na pery alebo rúžu. Používa sa tiež na výrobu dekoratívnej kozmetiky – špirály, očné tiene, make up. Vosk je horľavý, preto ho roztápajte iba vo vodnom kúpeli nikdy nie na priamom ohni. Vhodný aj na výrobu sviečok.

Špecifikácie

INCI meno: Cera Alba
Číslo CAS: 8012-89-3
EINECS: 232-383-7
Fyzikálny stav pri 20°C: pevná látka
Farba: žltá
Zápach: charakteristiký
Teplota topenia: >61°C
Bod vzplanutia: >300°C

Krajina pôvodu

Belgicko

Skladovanie

Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom, suchom a dobre vetranom mieste.

UPOZORNENIE: