Ponuka

Novinky

OZNAM
Kvôli obrovskému návalu objednávok sme pozastavili predaj strategických komodít do doby, kým dobehneme staré objednávky, tiež z dôvodu, že ľudia neustále volajú a znemožňujú nám tým prácu. Za pochopenie ďakujem a, keď ani toto opatrenie nepomôže vypne sa telefón, kým sa nevybavia všetky staré objednávky.

1 DOBIERKY SÚ POVOLENÉ LEN PLATOBNOU KARTOU U KURIERA ( DAJTE DO POZNÁMKY ZAPLATIM KARTOU A NEMUSÍME VOLAŤ )
2 PREVODY FUNGUJÚ ŠTANDARDNE
3. RESPIRÁTORY NEBUDÚ
4. NEPÍŠTE EMAILY A NEVOLAJTE KEDY SA VAŠA OBJEDNÁVKA VYBAVI ROBÍME ČO JE NAŠICH SILÁCH
5. Čím viac položiek v objednávke tým dlhšie trvá vybaviť, keď sa neustále dopĺňa a pod. Celý deň sa rieši len emaily a telefonáty a nestíhame robiť vaše objednávky.

Sodium coco sulfát, SCS - ( 500 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 11,50 € ( 9,58 € bez DPH )

Názov

Koko sulfát sodný , Sodium coco sulfát , SCS

Informácie

Sodium coco sulfát (alebo tiež kokosulfát sodný) je aniónovo povrchovo aktívne činidlo získané z kokosového oleja. Používa v mydlách a šampónoch ako náhrada SLS. Má vynikajúce penivé vlastnosti. Možno ho miešať s olejmi a maslami. Produkt je schválený pre prírodnú kozmetiku (BDIH, ECOCERT ...).

Využitie

Využíva sa v šampónoch, mydlách, sprchových géloch, čistiacich a kúpeľových výrobkoch.  Má vysokú penivosť a je príjemný k pokožke. Dávkovanie v šampónoch 1% až 90%.

Špecifikácie

INCI: Sodium Coco Sulfate
Vzhľad: biele granule
Zápach: Bez zápachu
Hodnota PH: 10 - 11
Teplota topenia: od 36 °C
Rozpustnosť vo vode: rozpustná >250 g/l (20 °C)
Rozpúšťadlá Destilovaná voda, hydráty
Odporúčané použitie 1 - 90%

Skladovanie

Skladujte uzavreté na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: