Ponuka

Novinky

18.12.2020
rn
Na koľko máme zvíšené množstvo objednávok poprosíme o trpezlivosť, budeme každého kontaktovať.

Rastlinný lanolin - ( 250 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 13,68 € ( 11,40 € bez DPH )

Názov

\r\n

Rastlinný lanolín , INCI: Butyrospermum parkii (shea butter), Glyceryl rosinate, Olea europaea (olive) oil unsaponifiables

\r\n

Informácie

\r\n

Lanolín rastlinného pôvodu je prírodný produkt s vlastnosťami plastifikátora. Dá sa použiť ako zvlhčovač, zvláčňovadlo a stabilizátor vo vštkých typoch formulácií osobnej starostlivosti.

\r\n

Využitie

\r\n

Použitie v prípravkoch osobnej starostlivosti, starostlivosti o pleť, o vlasy a make-up.

\r\n

Špecifikácie

\r\n
Vzhľad: polotuhá, svetložltá
Vôňa: Charakteristická
Teplota vzplanutia: >200 °C
Teplota topenia: 40 - 50 °C
Nasiakavosť: >300 %
Kvalita: Konvenčná
\r\n
\r\n

Krajina pôvodu

\r\n
EU
\r\n
\r\n
\r\n

Skladovanie

\r\n
\r\n
Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom a dobre vetranom mieste.

UPOZORNENIE: