Ponuka

Novinky

Karnaubský vosk - ( 500 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 19,80 € ( 16,50 € bez DPH )

Názov

Karnaubský vosk , Brazílsky vosk , Palmový vosk

Informácie

Karnaubský vosk (Carnauba wax) sa získava z listov brazílskej palmy. Je bohatý na estery mastných kyselín, mastné kyseliny, kyseliny a uhlovodíky. Zvykne sa používať aj v kombinácii so včelím voskom. Je svetlo žltý s charakteristickou vôňou.

Využitie

Vosk možno použiť ako súčasť šampónov, kondicionérov, krémov, balzamov na pery, make up-u, opaľovacích prostriedkov a rúžov. Pokožku vyživuje, chráni a hydratuje. Má regeneračné účinky. Pôsobí ako emulgátor. Neobsahuje alergény a tak je vhodný pre všetky typy pleti. Na pokožke zanecháva ochranný film. Vlasy sú po jeho nanesení omnoho lesklejšie.  Je rozpustný pri 80 - 86 °C.
Pre svoju lesklosť sa používa vo voskoch na nábytok, v potravinárstve, kozmetike, kréme na topánky.

Skladovanie

Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: