Ponuka

Novinky

OZNAM
Kvôli obrovskému návalu objednávok sme pozastavili predaj strategických komodít do doby, kým dobehneme staré objednávky, tiež z dôvodu, že ľudia neustále volajú a znemožňujú nám tým prácu. Za pochopenie ďakujem a, keď ani toto opatrenie nepomôže vypne sa telefón, kým sa nevybavia všetky staré objednávky.

1 DOBIERKY SÚ POVOLENÉ LEN PLATOBNOU KARTOU U KURIERA ( DAJTE DO POZNÁMKY ZAPLATIM KARTOU A NEMUSÍME VOLAŤ )
2 PREVODY FUNGUJÚ ŠTANDARDNE
3. RESPIRÁTORY NEBUDÚ
4. NEPÍŠTE EMAILY A NEVOLAJTE KEDY SA VAŠA OBJEDNÁVKA VYBAVI ROBÍME ČO JE NAŠICH SILÁCH
5. Čím viac položiek v objednávke tým dlhšie trvá vybaviť, keď sa neustále dopĺňa a pod. Celý deň sa rieši len emaily a telefonáty a nestíhame robiť vaše objednávky.

Ovčí lanolín bezvodý - ( 50 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 4,39 € ( 3,66 € bez DPH )

Názov

Lanolín bezvodý , Vlnený tuk , Vlnený vosk

Informácie

Lanolín (bezvodý) sa tiež nazýva vlnený tuk alebo vlnený vosk. Mazové žľazy oviec vylučujú sekréciu, ktorá sa ukladá na ich vlnené vlákna. Po strihaní sa vlákna čistia a tým sa získava tuk z vlny. Lanolín neobsahuje vodu ani iné prísady. Je voľne miešateľný s inými mastnými olejmi a môže byť tiež použitý ako emulgátor.

Využitie

Lanolín sa používa v kozmetickom priemysle v krémoch, maskách, mliekach ako emulgátor alebo zahusťovadlo. Pri použití v šampónov a kondicionérov sa pridáva pre zvýšenie hydratácie a viskozity. Na povrchu kože vytvára ochrannú vrstvu, vďaka ktorej je pokožka mäkšia a hladšia. Lanolín preniká hlboko do pokožky a ukladá vlhkosť.

Špecifikácie

Vzhľad: Pevná, svetlá, hnedastá
Vôňa: Charakteristická
Teplota vzplanutia:> 200 ° C
Teplota topenia: 38-44 ° C
Kapacita absorpcie vody: min. 200%
Kvalita: Konvenčná

Skladovanie

Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom a dobre vetranom mieste.

UPOZORNENIE: