Ponuka

Novinky

OZNAM
Kvôli obrovskému návalu objednávok sme pozastavili predaj strategických komodít do doby, kým dobehneme staré objednávky, tiež z dôvodu, že ľudia neustále volajú a znemožňujú nám tým prácu. Za pochopenie ďakujem a, keď ani toto opatrenie nepomôže vypne sa telefón, kým sa nevybavia všetky staré objednávky.

1 DOBIERKY SÚ POVOLENÉ LEN PLATOBNOU KARTOU U KURIERA ( DAJTE DO POZNÁMKY ZAPLATIM KARTOU A NEMUSÍME VOLAŤ )
2 PREVODY FUNGUJÚ ŠTANDARDNE
3. RESPIRÁTORY NEBUDÚ
4. NEPÍŠTE EMAILY A NEVOLAJTE KEDY SA VAŠA OBJEDNÁVKA VYBAVI ROBÍME ČO JE NAŠICH SILÁCH
5. Čím viac položiek v objednávke tým dlhšie trvá vybaviť, keď sa neustále dopĺňa a pod. Celý deň sa rieši len emaily a telefonáty a nestíhame robiť vaše objednávky.

Olivové maslo - ( 100 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 5,01 € ( 4,18 € bez DPH )

Názov

Olivové maslo , INCI: Olea europaea (olive) fruit oil and hydrogenated vegetable oil

Informácie

Olivové maslo sa vyrába hydrogenáciou olivového oleja. Olivový olej sa extrahuje zo zrelého ovocia olivovníka. Buničina obsahuje 15 - 35% oleja. Olivovník sa pestuje v Španielsku, Taliansku a Grécku. Olivové maslo je biele, bez zápachu a má vynikajúce výživné a regeneračné vlastnosti. Na ošetrenie suchej, rozdrvenej a šupinatej pokožky sa odporúča olivové maslo. Olivové maslo sa často používa na ošetrenie vlasov, krémov proti vráskam a pleťové vody po opaľovaní. Produkt je schválený ECOCERT / COSMOS.

Využitie

Pleťové vody po opaľovaní, krémy proti vráskam, ošetrenie vlasov

Špecifikácie

INCI: Olea europaea (olive) fruit oil and hydrogenated vegetable oil
Vzhľad/Pach: biely až svetlo žltý, pevný / charakteristický
Bod vzplanutia: >200 °C
Saponifikačné číslo: 185 - 196 mg KOH / g
Jódové číslo: 50 - 70
Zloženie mastných kyselín: nie je k dispozícii
Kvalita: konvenčná

Krajina pôvodu

Španielsko

Skladovanie

Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: