Ponuka

Novinky

Parafínový vosk granule 58/60 - ( 1 kg )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 4,00 € ( 3,33 € bez DPH )

Názov

Parafínový vosk

Informácie

Parafín je druh vosku pochádzajúci z ropy, je mimoriadne bohatý na minerálne látky, konkrétne železo, kremík a horčík. Parafínový vosk má veľkú tepelnú kapacitu, dokáže teda absorbovať a ďalej si uchovať veľké množstvo tepla.

Využitie

Parafínový zábal prekrvuje pokožku, zmäkčuje stvrdnutú kožu, prehrieva svaly, uvoľňuje stuhnuté a bolestivé kĺby. Dostavuje sa vysoký a okamžitý kozmetický efekt - pokožka je zamatovo hebká. Má blahodárny účinok na rast a pevnosť nechtov.

Špecifikácie

EK číslo: 265-145-6
CAS číslo: 64742-43-4
Bod tuhnutia (°C): 58,0-60,0
Penetrácia (pri 25°C): max. 20 dmm
Obsah oleja: max. 0,5%
Farba, Saybolt: min. 26
Obsah síry: max. 20 mg/kg
Popol, obsah: max. 0,05 %
Benzén: max. 0,5 mg/kg
Toluén: max. 1,00 mg/kg
Xylén: max. 1,00 mg/kg
UV stabilita: min. 15
Viskozita (pri 100°C): max. 5,8 mm2/s

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste pri teplote 15-25°C.

UPOZORNENIE: