Ponuka

Novinky

Murumuru maslo - ( 200 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 13,50 € ( 11,25 € bez DPH )

Názov

Murumuru maslo

Informácie

Murumuru maslo sa získava zo semien Astrocaryum murumuru (palma Murumuru), ktorá je pôvodom z dažďových pralesov v Peru a Brazílii.

Využitie

Ako produkt starostlivosti podporuje prirodzené ukladanie vlhkosti pokožky a robí ju jemnou a pružnou. Vďaka vysokému podielu kyseliny laurovej a myristovej a množstvu vitamínov E je vynikajúcim základom pre pleťové vody, krémy, mydlá, vlasové kondicionéry, pleťové masky, šampóny, kondicionéry, starostlivosť o pery .

Špecifikácie

INCI: Astrocaryum murumuru seed butter
Vzhľad / vôňa: svetlo žltý / charakteristický
Teplota topenia: 25 - 37 °C
Číslo zmydelnenia: 270 - 350 mg KOH/g
Jódové číslo: <15
Zloženie mastných kyselín: Kyselina laurová: 43,81 - 47,46 %
Kyselina myristová: 20,03 - 22,40 %

Krajina pôvodu

Peru

Skladovanie

Uchovávajte v tesne uzavretej nádobe, na chladnom a suchom mieste.