Ponuka

Novinky

19.3.2019
Odteraz poštovné zadarmo nad 90 EUR za tovar do 40 kg balík.

11.2.2019
Zaviedli sme papierové tašky pri osobných odberoch, odteraz si môžete vybrať aj papierové ak nemáte radi plastové.

13.1.2019
Dáváme možnost ktorú postupne zaradíme aj do našej ponuky si vybrať kurierskú spoločnosť.
Pokial by ste mali výhradi posielať s GEIS vieme zabezpečiť aj s GLS prepravu. Stačí uviesť pri objednávke do poznámky, že prajete si posielať cez GLS.

31.5.2018
Akceptujeme emailové objednávky. Pri objednávke uviesť dodaciu adresu typ a množstvo tovaru a telefonický kontakt. Posielajte na obchod@pgchem.sk

1. Reklamácie:
posielajte na info@pgchem.sk predmet správy reklamácia. Následne kontaktujte nás telefonicky 0948 105 105. Aby sme vám spetne potvrdili, či sme prijali vašu reklamáciu. Obchodných podmienkách skontrolujte kategoriu reklamácie.

2. Zrušenie objednávky: posielajte emailom na obchod@pgchem.sk predmet správy zrusenie objednavky

3. Sťažnosť / Nespokojnosť:
ohláste prosím telefonicky na 0948 105 105 alebo mailom obchod@pgchem.sk

Sodium Cocoyl Isethionate, SCI - ( 250 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 8,25 € ( 6,88 € bez DPH )

Názov

Sodium Cocoyl Isethionate , SCI , Tenzid , Kokoylisetionát sodný

Informácie

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI) je mierna, aniónová povrchovo aktívna látka (tenzid). Extrahuje sa z mastných kyselín kokosového oleja. Je rastlinný a preto sa môže používať pre vegánsku kozmetiku.

Využitie

SCI čistí pokožku a vlasy. Je ideálny na výrobu šampónov, kondicionérov, sprchových gélov, tekutých mydiel, starostlivosť o tvár, šumivé bomby do kúpeľa, zubné pasty. Zlepšuje vzhľad vlasov, zvyšuje ich objem, sú lesklé, poddajné. Zlepšuje štruktúru vlasov, ktoré boli fyzicky poškodené alebo chemicky ošetrené.

Špecifikácie

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate
Pôvod: Rastlinný
Vzhľad: Biely prášok
Zápach: Bez zápachu
Hodnota PH: 6 - 8
Teplota topenia: od 22 °C
Rozpustnosť vo vode: Rozpustný

Skladovanie

Skladujte uzavreté na chladnom a suchom mieste.