Ponuka

Novinky

Olej z ryžových klíčkov, rafinovaný - ( 500 ml )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 10,77 € ( 8,98 € bez DPH )

Názov

Olej z ryžových klíčkov rafinovaný , INCI: Oryza sativa oil

Informácie

Olej z ryžových klíčkov sa získava zo sadeníc ryžového zrna extrakciou a následnou rafináciou. Rastlina ryže je jednou z najstarších kultúrnych rastlín na svete a pochádza z juhovýchodnej Ázie. Dnes je medzi inými aj jednoročná trávnatá rastlina pestované v Thajsku, Indonézii a Vietname. Bledožltý olej sa používa ako prísada do kozmetických výrobkov, najmä do výrobkov na starostlivosť o dieťa a na ochranu pred slnečným žiarením. Olej má vysoký obsah kyseliny linolovej a palmitovej. Obsahuje tiež vitamín E a vysokú koncentráciu oryzanolu. V kombinácii má vitamín E a oryzanol veľmi dobrý antioxidačný účinok. V Japonsku je vysoko kvalitný olej tradičným produktom starostlivosti o krásu.

Využitie

Výrobky na starostlivosť o pokožku, olej na starostlivosť o dieťa, krémy na opaľovanie

Špecifikácie

INCI: Oryza sativa oil
Vzhľad / vôňa: číry, svetlo žltý / charakteristický
Bod vzplanutia:> 200 °C
Saponifikačné číslo: 181 - 194 mg KOH/g
Jódové číslo: 89-108
Zloženie mastných kyselín: kyselina olejová: 40,0 - 50,0 %
Kyselina linolová: 29,0 - 42,0 %

Krajina pôvodu:

Japonsko

Skladovanie

Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom a suchom mieste.