Ponuka

Novinky

11.2.2019
Zaviedli sme papierové tašky pri osobných odberoch, odteraz si môžete vybrať aj papierové ak nemáte radi plastové.

13.1.2019
Dáváme možnost ktorú postupne zaradíme aj do našej ponuky si vybrať kurierskú spoločnosť.
Pokial by ste mali výhradi posielať s GEIS vieme zabezpečiť aj s GLS prepravu. Stačí uviesť pri objednávke do poznámky, že prajete si posielať cez GLS.

31.5.2018
Akceptujeme emailové objednávky. Pri objednávke uviesť dodaciu adresu typ a množstvo tovaru a telefonický kontakt. Posielajte na obchod@pgchem.sk

1. Reklamácie:

posielajte na info@pgchem.sk predmet správy reklamácia. Následne kontaktujte nás telefonicky 0948 105 105. Aby sme vám spetne potvrdili, či sme prijali vašu reklamáciu. Obchodných podmienkách skontrolujte kategoriu reklamácie.

2. Zrušenie objednávky: posielajte emailom na obchod@pgchem.sk predmet správy zrusenie objednavky

3. Sťažnosť / Nespokojnosť: ohláste prosím telefonicky na 0948 105 105 alebo mailom obchod@pgchem.sk

Harmančekový výťažok - ( 30 ml )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 2,64 € ( 2,20 € bez DPH )

Názov

Harmančekový výťažok 30 ml, rumančekový výťažok, výťažok z Chamomilla Recutita (flos)

Oblasť použitia

Kozmetický priemysel

Krajina pôvodu

Česká republika

Informácie

Extrakt z kvetu harmančeka (Chamomilla Recutita) v propylénglykole. Extrakt má charakteristickú horkastú chuť a slabú vôňu harmančeka. Je to hnedožltá kvapalina s miernym množstvom usadenín. Pred použitím potrepať!

Hlavné účinné látky sú apigenin a α-bisabolol, ale obsahuje aj terpény, terpenoidy, flavony a flavonoidy.

Využitie

Používa sa na kozmetické účely, napr. do krémov, pleťového mlieka, vlasovej kozmetiky, mydiel, kúpelných prísad. Doporučená koncentrácia v prípade krémov 2-5%, do šampónov, mydiel a kúpelnych prísad až 10%. Vhodnosť použitia musí odskúšať výrobca konečného produktu.

Zloženie

voda
propylénglykol (E1520, 57,0%)
extraktívne látky z harmančekových kvetov
konzervant E202 (max. 0,15%)

Špecifikácie

INCI meno: Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract
EC číslo: 282-006-5
CAS číslo: 84082-60-0

Fyzický stav: tekutý

Farba: hnedožltá

HS číslo: 1302 (nešpecifické)
Hustota (pri 20 °C): 1,020-1,050 g/cm3
Index lomu (pri 20 °C): 1,3600-1,3750
Obsah sušiny: 2,00-5,00%
1 kg výrobku obsahuje extrakt z 150 g bielych kvetov.

Toxikologické údaje

Nie sú známe. Vo výrobku sa nenašli mikroorganizmy ani ich toxíny, nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín. Alergény neboli nájdené.

Skladovanie

Odporúčané - v dobre uzavretých obaloch; v tme, pri teplote +5 až 20 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75%.

UPOZORNENIE: