Ponuka

Novinky

19.3.2019
Odteraz poštovné zadarmo nad 90 EUR za tovar do 40 kg balík.

11.2.2019

Zaviedli sme papierové tašky pri osobných odberoch, odteraz si môžete vybrať aj papierové ak nemáte radi plastové.

13.1.2019

Dáváme možnost ktorú postupne zaradíme aj do našej ponuky si vybrať kurierskú spoločnosť.
Pokial by ste mali výhradi posielať s GEIS vieme zabezpečiť aj s GLS prepravu. Stačí uviesť pri objednávke do poznámky, že prajete si posielať cez GLS.

31.5.2018

Akceptujeme emailové objednávky. Pri objednávke uviesť dodaciu adresu typ a množstvo tovaru a telefonický kontakt. Posielajte na obchod@pgchem.sk

1. Reklamácie:

posielajte na info@pgchem.sk predmet správy reklamácia. Následne kontaktujte nás telefonicky 0948 105 105. Aby sme vám spetne potvrdili, či sme prijali vašu reklamáciu. Obchodných podmienkách skontrolujte kategoriu reklamácie.

2. Zrušenie objednávky: posielajte emailom na obchod@pgchem.sk predmet správy zrusenie objednavky

3. Sťažnosť / Nespokojnosť: ohláste prosím telefonicky na 0948 105 105 alebo mailom obchod@pgchem.sk

Konopný olej, LZS - ( 100 ml )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 4,50 € ( 3,75 € bez DPH )

Názov

Konopný olej , lisovaný za studena , INCI: Cannabis sativa seed oil

Informácie

Konopný olej sa získa lisovaním semien konope pri nízkych teplotách a následnou mechanickou filtráciou. Stonky vysoké až 4 m poskytujú dlhé silné vlákna. Semená obsahujú 26 - 35% oleja hnedasto-žltej, zelenkavo žltej alebo tmavozelenej farby a jemnej citrónovej vône a chuti. Neexistuje žiadne ďalšie spracovanie (odpruženie, rafinácia). V EÚ je povolené pestovanie odrôd konope s obsahom tetrahydrokanabiolu (THC) nižším ako 0,3%. Kozmetika a farmaceutiká ich tiež stále viac oceňujú tak pre zloženie mastných kyselín (kyselina gama-linolénová), ako aj pre svoj prirodzene atraktívny vzhľad.

Využitie

Konopný olej má tiež sušiace vlastnosti, a preto sa používa na výrobu potlače a olejových farieb. Na výrobu mydiel, šampónov, krémov, mastí a masážnych olejov.

Špecifikácie

INCI: Cannabis sativa seed oil
Vzhľad: kvapalný
Farba: tmavozelená
Vôňa: charakteristická
Saponifikačné číslo: 189 - 194 mg KOH / g
Jódové číslo: 150 - 170
Zloženie mastných kyselín: kyselina alfa-linolénová: 14,0 - 25,0%
Kyselina linolová: 50,0 - 65,0%
Bod topenia: > 200 °C

Krajina pôvodu

Nemecko / Kanada

Skladovanie

Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: