Ponuka

Novinky

19.3.2019
Odteraz poštovné zadarmo nad 90 EUR za tovar do 40 kg balík.

11.2.2019
Zaviedli sme papierové tašky pri osobných odberoch, odteraz si môžete vybrať aj papierové ak nemáte radi plastové.

13.1.2019
Dáváme možnost ktorú postupne zaradíme aj do našej ponuky si vybrať kurierskú spoločnosť.
Pokial by ste mali výhradi posielať s GEIS vieme zabezpečiť aj s GLS prepravu. Stačí uviesť pri objednávke do poznámky, že prajete si posielať cez GLS.

31.5.2018
Akceptujeme emailové objednávky. Pri objednávke uviesť dodaciu adresu typ a množstvo tovaru a telefonický kontakt. Posielajte na obchod@pgchem.sk

1. Reklamácie:
posielajte na info@pgchem.sk predmet správy reklamácia. Následne kontaktujte nás telefonicky 0948 105 105. Aby sme vám spetne potvrdili, či sme prijali vašu reklamáciu. Obchodných podmienkách skontrolujte kategoriu reklamácie.

2. Zrušenie objednávky: posielajte emailom na obchod@pgchem.sk predmet správy zrusenie objednavky

3. Sťažnosť / Nespokojnosť:
ohláste prosím telefonicky na 0948 105 105 alebo mailom obchod@pgchem.sk

Neem, nimbový olej, prirodný - ( 1 l )

Dostupnosť: Málo skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 55,00 € ( 45,83 € bez DPH )

Názov

Nimbový olej

Oblasť použitia

Kozmetický priemysel

Informácie

Nimbový olej je vylisovaný zo semien stromu Neem, Melia Azadirachta L., Meliaceae.
Posvätný nimbový strom je známy ako "prírodná lekáreň pre Indov, ktorí veria v jeho neobmedzené schopnosti. Používa sa ako prírodný repelent, má vlastnosti, ktoré napomáhajú zbaviť sa vší, baktérií a parazitov. Stačí vmasírovať olej do vlasov pred spaním a ráno umyť šampónom a vodou.

Využitie

Vyrobený lisovaním za studena pričom si zachováva svoje vzácne látky. Prírodný obsah: Vitamín A, Vitamín B1, Vitamín B2, Vitamín B6, Vitamín D, bohaté na bielkoviny, kyseliny linolovej, minerály. Obsahuje špeciálne zložky ako nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin,sodium nimbinate, quercetin, salannin a azadirachtin, ktoré majú jedinečné účinky na pokožku. Má vysoký obsah mastných kyselín, ktoré svojim účinkom zjemňujú a zvlhčujú pokožku. Obsahuje vitamín E a esenciálne aminokyseliny. Má antivírové, antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti. Má skrášľovacie účinky. Napomáha hojeniu rán a vytváraniu kolagenových vlákien.V kozmetike sa odporúča dávkovanie s kakaovým a bambuckým maslom cca 10 % obsahu, alebo sa môže využívať v mydlách krémoch a vytvoriť emulziu.

Špecifikácie

INCI meno: MELIA AZADIRACHTA SEED OIL
CAS číslo: 8002-65-1/90063-92-6
EK číslo: -/290-052-2
Číslo kyslosti: <15 mg KOH/kg
Peroxid hodnota: <10 meq O2/kg
Relatívna hustota (20°C): 0,920-0,946
Index lomu (20°C): 1,461-1,476
Skupenstvo: viskózna kvapalina
Zápach: charakteristické, Neem
Rozpustnosť vo vode: nerozpustný

Skladovanie

Skladujte v chladnom a suchom mieste, v uzavretej nádobe.

UPOZORNENIE: